Yaratıcı Kültür Endüstrilerinde Dijital Dönüşüm Çalıştayı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğ ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Sayın Dr. Ali Taha Koç' un katılımlarıyla "Yaratıcı Kültür Endüstrilerinde Dijital Dönüşüm Çalıştayı" gerçekleşti.

Çalıştaya MİTTO Merkezi Müdürü ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Marmara Üniversitesi Yaratıcı Endüstriler Kuluçka Merkezi Projesi Yürütücüsü Dr. Öğr. Ü. Mustafa Şengör ve Mxincubation Koordinatörü Buket Calp özel davetle katılımda bulundular.

Yaratıcı Endüstriler, Kültür Endüstrileri alanlarında Girişimciler, Araştırmacılar, Yatırımcıları teknoloji ve akademi bağlamında çözümler geliştirerek ekosisteme pozitif katkı sunmayı hedefleyen Marmara Üniversitesi MİTTO , YKE' de Dijital Dönüşüm süreçlerine aktif katılımda bulunmayı öncelemektedir. Ekosistemin birbirinden değerli isimleriyle bir araya gelme fırsatı bulduğumuz bu güzel organizasyon için başta Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

WhatsApp Image 2023-05-09 at 11.35.51 (2).jpeg (75 KB)

WhatsApp Image 2023-05-09 at 11.35.51 (1).jpeg (288 KB)

WhatsApp Image 2023-05-09 at 11.35.51.jpeg (206 KB)