Yükseköğretimde Ayakkabı Mühendisliği ve Mesleki Eğitim Vizyon Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ülkemiz için önemli sektörlerden biri olan Ayakkabı Sanayinin ihtiyaç duyduğu mühendislik formasyonuna sahip işgücü istihdamının oluşturulması ve geliştirilmesi için Üniversite-Sanayi İşbirliğinde çözüm odaklı müfredat çalışmasının görüşüldüğü Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Yükseköğretimde Ayakkabı Mühendisliği ve Mesleki Eğitim Vizyon Çalıştayı online olarak düzenlendi. Alanında uzman konuşmacıların katıldığı çalıştayda Marmara İnovasyon Ar-Ge Teknoloji Transfer A.Ş. (MİATT) Genel Müdürü ve proje yürütücümüz Prof. Dr. Bahadır Tunaboylu da “ Üniversite-Sanayi İşbirliğine Dayanan Mühendislik Eğitimi ” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

WhatsApp Image 2022-02-24 at 12.43.32.jpeg (194 KB)

WhatsApp Image 2022-02-24 at 12.43.31 (1).jpeg (176 KB)